До новин

Вкладники банку «Фінанси та кредит» з 19 вересня зможуть знову отримувати свої кошти

16 вересня, 2016
Банкрутство фінустанов
Вкладники банку «Фінанси та кредит» з 19 вересня зможуть знову отримувати свої кошти

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб відновить виплати гарантованих відшкодувань вкладникам банку "Фінанси та Кредит" з 19 вересня.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили в прес-службі ФГВФО.

До 31 жовтня включно вкладники банку можуть звернутися за отриманням відшкодування в Ощадбанк, Альфа-Банк (Україна), банки «Південний» і ПУМБ. Установа банку залежить від місця реєстрації проживання за паспортом, вказаною вкладником при укладанні договору з банком «Фінанси та кредит».

ПУМБ здійснюватиме виплати вкладникам з адресами в Автономній Республіці Крим і м. Севастополь, а також у Дніпропетровській, Донецькій, Житомирській, Луганській, Сумській та Чернігівській області.

Ощадбанк виплачуватиме кошти вкладникам з адресами у Вінницькій, Івано-Франківській, Полтавській, Рівненській області.

Альфа-Банк – з адресами у Волинській, Закарпатській, Тернопільській, Хмельницькій, Черкаській і Чернівецькій областях, в м. Києві і Київській області, а також вкладникам-нерезидентам.

Банк «Південний» – з адресами у Запорізькій, Кіровоградській, Львівській, Миколаївській, Одеській, Харківській та Херсонській області.

Нагадаємо, Національний банк України 17 грудня 2015 року прийняв рішення про відкликання банківської ліцензії та ліквідацію банку «Фінанси та кредит».

Тимчасова адміністрація ФГВФО працювала в банку з 18 вересня 2015 року на підставі рішення НБУ про визнання банку неплатоспроможним. 

Коментарі
Додати коментар