До новин

Кредити працюючих молокозаводів та маслозаводу більш як на півмільярда виставлять на аукціон

23 вересня, 2016
Банкрутство фінустанов
Кредити працюючих молокозаводів та маслозаводу більш як на півмільярда виставлять на аукціон

Будівлі та обладнання діючих масло- та молокозаводів будуть виставлені на продаж Фондом гарантування вкладів фізичних осіб як права вимоги за кредитами, що перебувають на балансі ПАТ «Банк «Форум».

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили в прес-службі ФГВФО.

Компанії-позичальники входять до складу однієї групи і ведуть досить активну господарську діяльність.

На продаж одним лотом виставляються права вимоги одразу за чотирма кредитами.

Загальна заборгованість за договорами, без урахування штрафів, склала понад 519,06 млн грн. Згідно з інформацією ЄДР, позичальники у процесі припинення не перебувають і ведуть господарську діяльність у сферах переробки молока, виробництва масла, сиру, інших харчових продуктів та  торгівлі продуктами і напоями.

У забезпечення за договорами передано об’єкти нерухомості, що розміщуються на Черкащині. Це зокрема будівлі маслозаводу з обладнанням у м. Жашків (10 128,6 кв. м),  будівлі маслозаводу з обладнанням у м. Городище (3 163,4 кв. м), адмінбудівля, будівлі та споруди молокозаводу з обладнаннням у м. Шпола (3 119,1 кв. м) та недобудований виробничий корпус у м. Шпола (3 249,0 кв. м). За цими адресами розташовані підприємства компанії "Агрополіс".

 

Окрім обладнання, що використовується на заводах, у заставу банку передано контрольні пакети акцій молоко- і маслозаводів. А також понад 130 одиниць  автотранспорту.

Аукціон з продажу відбудеться 29 вересня на електронному майданчику товарної біржі «АЛЬЯНС».

Стартова ціна лоту – 323,34 млн грн (без ПДВ). Заявки на участь у торгах приймаються до 27 вересня.

Коментарі
Додати коментар