До новин

Держава виставила на продаж кредити з забезпеченням промислової нерухомості

30 вересня, 2016
Банкрутство фінустанов
Держава виставила на продаж кредити з забезпеченням промислової нерухомості

Лот тільки виставили на продаж, а бажання позмагатися за нього на аукціоні вже виявило три учасники.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

Згідно з повідомлення Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, він виставляє на продаж права вимоги за десятьма кредитами групи компаній, у забезпечення яких передано промислову нерухомість на Київщині та недобудовані санаторно-відпочинкові комплекси на Заході України. Активи перебувають на балансі ПАТ «Європейський газовий банк» і на торги виставляються уперше.

Заборгованість за кредитами станом на початок червня 2016 року сягнула 267,10 млн грн. У забезпечення за договорами передано кілька об’єктів промислової нерухомості, що розташовані у по вул. ІІІ Інтернаціоналу у м. Ірпінь, Київської області. Зокрема, головний корпус заводу (площею 11 036,7 м2), відокремлена частина цегельного заводу (2 226,9 м2), галерея сировини (144,0 м2), критий склад глини, будова гаража (505,6 м2), бокси в гаражі (331,2 м2), будова ливарної дільниці (626,0 м2).

Крім того, у заставі банку – земельні ділянки у Київській області, Обухівському районі, с. Підгірці, площею 0,2122 га, (для будівництва та обслуговування жилого будинку) та 2,0868 га (для ведення особистого селянського господарства). Та два недобудовані відпочинкові комплекси: санаторно-відпочинковий комплекс у Закарпатській області  (Хустський  р-н, с. Велятино) та санаторно-лікувальний комплекс у м. Трускавець (Львівська обл.).

Публічні паспорти активу та торгів і стислу презентацію виставлених на продаж активів можна знайти за посиланням.

Стартова ціна лоту – 80,13 млн грн.

Аукціон з продажу прав вимоги за кредитом відбудеться 25 жовтня на електронному майданчику ДП «СЕТАМ». Кінцевий термін прийому заяв на участь у торгах – 9:00 24 жовтня.

Коментарі
Додати коментар