До новин

На аукціон виставлено прострочені кредити з заставою торгових та офісних центрів у Миколаєві

30 вересня, 2016
Банкрутство фінустанов
На аукціон виставлено прострочені кредити з заставою торгових та офісних центрів у Миколаєві

Стартова ціна лоту складає 27,65 млн грн.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

Згідно з повідомлення Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, він виставляє  на продаж права вимоги за кредитом ПАТ «ВіЕйБі Банк». Компанія-позичальник не перебуває у процесі припинення і на сьогодні працює у сфері надання в оренду й експлуатації власного чи орендованого нерухомого майна. Загальна заборгованість за договором, станом на 1 липня 2016 року склала 51,14 млн грн. У заставі банку – дві будівлі торгівельного та офісного центрів у Миколаєві. Також кредит забезпечується солідарною порукою юридичної особи. На торги актив виставляється уперше.

У забезпечення за договором передано нежитлову нерухомість у м. Миколаїв, яка збудована в 2005 році. Мова йде про шестиповерховий торгівельний центр (загальною площею 21 347,4 м2) та восьмиповерховий офісний центр (загальною площею 5 023,7 м2), що розташовані за адресою вул. Мала Морська. Комплекс має власний паркувальний майданчик для авто, розрахований на 250 машиномісць. Приміщення в ТРЦ орендує один із провідних рітейлерів. На сьогодні відвідуваність центру складає до 5 тисяч осіб на день (дані з відкритих джерел). Стисла презентація виставленого на продаж активу – за посиланням.  

Публічні паспорти торгів та активу із описом забезпечення можна переглянути тут.       

Аукціон з продажу прав вимоги за кредитом відбудеться з 10 до 13:00 24 жовтня на електронному майданчику ТОВ «АУКЦІОН.ЮА». Кінцевий термін прийому заявок на участь у торгах – 21 жовтня.

Коментарі
Додати коментар