До новин

ФГВ очікує від прокуратури сприяння в арешті майна власників банку-банкрута

21 листопада, 2016
Банкрутство фінустанов
ФГВ очікує від прокуратури сприяння в арешті майна власників банку-банкрута

Фонд гарантування вкладів фізосіб сподівається на співпрацю з прокуратурою і накладення арештів на інше майно власників та пов’язаних осіб ПАТ «Банка Михайлівський».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Фонду.

«ФГВ розраховує на подальшу співпрацю з прокуратурою міста Києва і накладення арештів на  інше майно власників та пов’язаних осіб ПАТ «Банк Михайлівський» з метою забезпечення відшкодування завданих вкладникам збитків», - заявила директор департаменту розслідування протиправних діянь Фонду гарантування Катерина Мисник під час круглого столу на тему «Банкрутство банків: пошук та покарання винних».

У ході зустрічі Катерина Мисник, зокрема, зазначила, що за клопотанням прокуратури міста Києва ухвалою Шевченківського районного суду столиці від 14 листопада 2016 року, уже накладено арешт на майно, що належить одному з фігурантів кримінального провадження за фактом розкрадання 870 млн грн ПАТ «Банк Михайлівський» та доведення його до неплатоспроможності. Мова йде про торгівельно-офісний комплекс загальною площею понад 150 тис м2, що розташований на площі Спортивній у Києві  - ТРЦ «Гулівер».

«Діяльність Фонду гарантування і надалі буде спрямована на сприяння правоохоронним органам у розслідування злочинів і захисту прав та законних інтересів вкладників усіх неплатоспроможних банків. При цьому, окремий акцент у роботі і надалі робитиметься на притягненні до відповідальності власників банків та пов’язаних осіб», - додали у ФГВ.

Нагадаємо, суд у справі банку-банкрута заарештував торговий центр «Гулівер».

Коментарі
Додати коментар