До новин

Страхове товариство «Іллічівське» припиняє діяльність

28 листопада, 2016
Банкрутство фінустанов
Страхове товариство «Іллічівське» припиняє діяльність

Національна комісія, що здійснює регулювання у сфері ринків фінансових послуг, анулювала всі ліцензії страхового товариства «Іллічівське».

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі регулятора.

Як повідомила прес-служба відомства, в жовтні була проведена перевірка СТ «Іллічівське». В результаті перевірки було встановлено порушення ліцензійних умов. Нацкомфінпослуг дала час до 14 листопада, аби страховик усунув порення.

«До зазначеного терміну компанія не усунула порушення, в зв’язку з цим 22 листопада Нацкомфінпослуг було прийнято рішення про анулювання всіх ліцензій. Розпорядження набирає чинності через 30 днів – відповідно до закону «Про ліцензування видів господарської діяльності», – йдеться в повідомленні.

Раніше стало відомо, що СТ «Іллічівське» виходить зі складу МТСБУ. Партнерам і клієнтам за договорами ОСЦПВ буде запропоновано перейти на обслуговування в СК «ДІМ Страхування».

«Ми в повному обсязі розрахуємося за всіма страховими випадками. У деяких випадках ми будемо платити за рахунок коштів страхової компанії, а в деяких – факторингові компанії будуть платити за страхову, а потім ці кошти собі повернуть за рахунок внесків СТ «Іллічівське» в фонди МТСБУ», – запевнив головний акціонер товариства Юрій Явтушенко.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, МТСБУ виплатило більше 20 млн грн відшкодувань за збанкрутілих страховиків.

Коментарі
Додати коментар