До новин

ФГВ планує почати виплати вкладникам Дельта Банку в першій декаді червня

27 квітня, 2015
Банкрутство фінустанов
ФГВ планує почати виплати вкладникам Дельта Банку в першій декаді червня

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) очікує, що виплати вкладникам АТ "Дельта Банк" розпочнуться в першій декаді червня.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Фонду.

Згідно із інформацією ФГВФО, зараз проводиться аналіз електронної бази даних про вкладників банку та формуються відповідні списки для виплат коштів в межах гарантованої суми відшкодування.

Про перелік банків, через які виплачуватимуться кошти, буде повідомлено додатково на офіційних сайтах Фонду та Дельта Банку.

"На сьогодні уповноваженою особою Фонду вже проведено інвентаризацію активів і зобов’язань АТ "Дельта Банк" та складено відкоригований баланс. Для проведення оцінки активів банку було залучено чотири оціночні компанії, відібрані з переліку суб'єктів оціночної діяльності, акредитованих Фондом. Результати їх оцінки уповноважена особа Фонду отримає до 18 травня 2015 року", - повідомили у прес-службі установи.

Нагадаємо, з 3 березня 2015 року, після віднесення Національним банком України Дельта Банку до категорії неплатоспроможних, Фонд гарантування вкладів розпочав процедуру виведення цієї фінустанови з ринку та здійснення в ній тимчасової адміністрації.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, власники найбільшої в Україні фінустанови - Приватбанку - Ігор Коломойський та Геннадій Боголюбов подали до НБУ заявку на придбання Дельта Банку.

Коментарі
Додати коментар