До новин

Для санації Харківського заводу шампанських вин призначили нового директора з європейською освітою

17 червня, 2015
Санація
Для санації Харківського заводу шампанських вин призначили нового директора з європейською освітою

Директором державного підприємства «Харківський завод шампанських вин» призначений Андрій Малиш. Він повинен підготувати всі необхідні документи для виведення заводу з процедури банкрутства і подальшої приватизації.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Міністерства аграрної політики і продовольства.

За інформацією відомства, Малюк став переможцем конкурсного відбору. Наказ про його призначення 10 червня 2015 року підписав міністр аграрної політики і продовольства України Олексій Павленко.

Як зазначили в міністерстві, головне завдання нового директора - відновлення координації та взаємозв'язку заводу з міністерством, адже останні кілька років підприємством керував призначений судом менеджмент. Крім того, новий директор повинен підготувати всі необхідні документи для виведення заводу з процедури банкрутства і подальшої приватизації.

Малюку 36 років, він здобув вищу економічну освіту в Ессекському університеті (Великобританія). Працював на посадах маркетолога і директора в приватних компаніях.

Коментарі
Додати коментар