До новин

Кабмін змінив склад правління "Укрзалізниці" окрім його голови

28 грудня, 2021
Санація
Кабмін змінив склад правління "Укрзалізниці" окрім його голови

Кабінет міністрів змінив склад правління акціонерного товариства "Укрзалізниця" та продовжив до 31 березня 2022 року контракт із чинним головою правління Олександром Камишіним.

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація» із посиланням на "Укрінформ".

Згідно з постановою уряду №1368 від 23 грудня, 31 грудня припиняються повноваження члена правління АТ “Українська залізниця” Романа Черніцького у зв’язку із закінченням строку повноважень.

Також передбачається, що тимчасово, на період до ухвалення загальними зборами "Укрзалізниці" за поданням нового складу наглядової ради рішень щодо формування правління товариства, але не більше ніж до 31 березня 2022 року, обрати та призначити 1 січня 2022 року членами правління Павла Цубера та Євгена Шрамка.

Окрім цього, постановою до 31 березня 2022 року продовжується контракт із чинним головою правління Олександром Камишіним.

З огляду на це, уряд уповноважив державного секретаря Міністерства інфраструктури Андрія Почтарьова на підписання контракту з головою правління АТ "Укрзалізниця" Олександром Камишіним. Водночас голову правління Камишіна Кабмін уповноважив на підписання контрактів із членами правління.

Як повідомлялося, Камишіна було призначено на посаду голови правління акціонерного товариства “Українська залізниця” згідно з урядовою постановою №1101 "Деякі питання правління акціонерного товариства "Українська залізниця" від 25 жовтня 2021 року. Відповідно до документа він мав виконувати свої повноваження до 31 грудня 2021 року.

Коментарі
Додати коментар