До новин

Екс-власник російського Forbes заявив про своє банкрутство

19 березня, 2019
Банкрутство підприємств
Екс-власник російського Forbes заявив про своє банкрутство

Колишній власник російської версії Forbes Олександр Федотов подав до суду заяву про своє банкрутство як індивідуального підприємця.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на РБК.

Заява Федотова про банкрутство надійшла в Арбітражний суд Москви.

Раніше він повідомив на сайті «Федресурс» про намір звернутися до суду із відповідною заявою. В якості причини банкрутства була вказана «неможливість ІП погасити 381 млн руб. заборгованості перед Silosso Co. Ltd.

Як індивідуальний підприємець Федотов з вересня 2017 року керує належним йому ЗАТ «Арт трейдинг портфоліо менеджмент». Ця юрособа раніше виконувала функції керуючої компанії АТ «АС Рос Медіа» - видавця російської версії журналу Forbes. У серпні 2018 року контроль над «АС Рос Медіа» перейшов до президента фонду Global Venture Alliance Магомеда Мусаєва.

Кредитори вимагають від Федотова в Гагарінському районному суді Москви більше 320 млн руб. В рамках одного з позовів на 170 млн руб., заявником за яким виступає Сергій Поправка, суд виніс ухвалу про арешт майна Федотова на ті самі 170 млн руб. як забезпечувальний захід. Поправці переуступив право вимоги боргу мільярдер, засновник холдингу «Техноніколь» Ігор Рибаков. Другий позов поданий Валерієм Шиндяпіним, якому Федотов винен 150 млн руб.

Коментарі
Додати коментар