До новин

Кредиторам збанкрутілого Діамантбанку продовжуть виплачувати відшкодування

21 березня, 2019
Ліквідація
Кредиторам збанкрутілого Діамантбанку продовжуть виплачувати відшкодування

Продовжено часткове задоволення вимог кредиторів ПАТ «Діамантбанк», включених до четвертої черги.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Фонду гарантування вкладів фізосіб.

«Рішенням виконавчої дирекції Фонду від 18 березня 2019 року № 590 погоджено збільшення  розміру часткового задоволення вимог кредиторів четвертої черги реєстру акцептованих вимог кредиторів ПАТ «Діамантбанк» на суму 75 634 286,33 грн, що становить у процентному співвідношенні 10 % від загальної суми черги», - зазначили у ФГВФО.

У зв’язку з цим ліквідатор фінустанови продовжує часткове задоволення вимог четвертої черги кредиторів. Вимоги задовольняються пропорційно до суми вимог, що належать кожному кредитору однієї черги. Виплати здійснюються в безготівковій формі, шляхом перерахування коштів на рахунки кредиторів ПАТ «Діамантбанк».

Таким чином, розмір часткового задоволення вимог кредиторів четвертої черги реєстру акцептованих вимог кредиторів банку збільшиться до 415 904 763,08 грн, що становить 55% від загальної суми акцептованих вимог кредиторів четвертої черги.

Нагадаємо, НБУ визнав Діамантбанк неплатоспроможним у квітні 2017 року.

Коментарі
Додати коментар