До новин

Зеленський розповів, хто в його команді курує фінансово-банківський напрямок

22 квітня, 2019
Події
Зеленський розповів, хто в його команді курує фінансово-банківський напрямок

Володимир Зеленський показав представників своєї команди, серед яких ті, хто курує фінансово-банківський напрямок.

Це він зробив в ефірі програми "Право на владу" на каналі "1+1", повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на «Українську правду».

Зеленський прийшов до телестудії разом із представниками своєї команди.

"Це експерти, це моя команда, професійні люди, фахівці, молоді і світлі, розумні люди, які підуть зі мною в адміністрацію президента, а хто з них буде найкращим обійме ту, чи іншу посаду… Три місяці ми працювали, це все волонтери в політиці, це наша соціальна місія, і це правда і ми з цими людьми будемо будувати Україну, сильну, потужну, вільну Україну, яка не є молодша сестра Росії, яка не є корумпований партнер Європи, а наша незалежна Україна", - сказав Зеленський.

Після цього він почав представляти їх:

Олександр Данилюк – міжнародні відносини, фінансова та банківська політика. "Олександр був міністром – це єдиний мінус. Вважаю, щоб зруйнувати стару систему потрібні такі фахові люди", - сказав Зеленський.

Також він представив Руслана Стефанчука, Івана Баканова, Дмитра Разумкова, Руслана Рябошапку, Галину Янченко, Дениса Монастирського, Сергія Іонушася, Івана Апаршина, Ірину Венедіктову, Данила Гетьманцева, Вікторію Страхову, Михайла Федорова, Олександра Мережка, Олега Бондаренка, Марину Бардіну, Сергія Кальченка, Андрія Геруса, Сергія Бабака і Євгена Комаровського.

Коментарі
Додати коментар