До новин

Суд знову не зміг взятися за справу про доведення до банкрутства заводу "Океан"

06 травня, 2019
Банкрутство підприємств
Суд знову не зміг взятися за справу про доведення до банкрутства заводу "Океан"

У п'ятницю, 3 травня, Корабельний районний суд Миколаєва намагався приступити до розгляду кримінального провадження щодо доведення Миколаївського суднобудівного заводу "Океан" до банкрутства, однак заявлений відвід судді йому завадив.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на "Корабелов.инфо".

Обвинувачені - колишні (в період 2011 - 2013 роки) топ-менеджери "Океану" Володимир Михайлюк і Віталій Ільницький.

Постраждалими у справі проходять ТОВ "ТД "АННОНА", "Зонел Оперейшинз Лімітед ", ТОВ "Океан-Судноремонт".

Як повідомлялося раніше, у підготовчому судовому засіданні, яке відбулося 19.03.2019 р., один з представників постраждалих звернувся до суду з клопотанням про накладення арешту на майно, яке раніше належало ВАТ "МСЗ "Океан", проте судді відмовили в задоволенні цього клопотання в зв'язку з його необґрунтованістю.

На засіданні, що проходило 3 травня, представник ТОВ "Океан-Судноремонт" Борис Перемежний заявив відвід головуючій у даній справі судді Тетяні Головиній, тому в розгляді кримінального провадження за обвинуваченням колишніх керівників "Океану" утворилася чергова перерва. Наступне засідання призначене на 24 травня (початок о 09:30).

Варто зазначити: в даний час серед фахівців існує думка, що "Зонел Оперейшинз Лімітед" і "Океан-Судноремонт", програвши суперечки щодо заводу "Океан" у всіх інстанціях господарського суду, використовують тепер суд кримінальний не як метод досягнення правди і справедливості, а як лазівку, щоб заарештувати майно заводу і заблокувати його роботу.

Коментарі
Додати коментар