До новин

Правоохоронці затримали зловмисника, що намагався за підробленими документами отримати гарантовану суму відшкодування

15 травня, 2019
Резонансні справи
Правоохоронці затримали зловмисника, що намагався за підробленими документами отримати гарантовану суму відшкодування

На початку травня Фонду гарантування вкладів фізичних осіб завдяки швидким та злагодженим діям Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ, Нацполіції та служби безпеки Таскомбанку вдалося попередити шахрайські дії та не допустити неправомірного заволодіння коштами Фонду.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Фонду.

В одному з відділень банку-агента АТ «Таскомбанк» було затримано «на гарячому» зловмисника, який, видаючи себе за представника вкладника неплатоспроможного банку, намагався отримати гарантовану суму відшкодування. Використовуючи підроблену довіреність, шахрай заповнив заяву на отримання грошових коштів. Аферу було виявлено під час перевірки документів.

Наразі триває слідство за фактом вчинення шахрайських дій шляхом використання підроблених документів з метою заволодіння коштами Фонду гарантування вкладів. ФГВФО разом із правоохоронними органами й надалі вживатиме всіх можливих заходів для запобігання неправомірним діям, спрямованим на заволодіння коштами, передбаченими для відшкодування вкладникам неплатоспроможних банків.

Коментарі
Додати коментар