До новин

У Дніпрі відбувся промо-захід «Професія приватного виконавця: доступ та переваги»

23 травня, 2019
Події
У Дніпрі відбувся промо-захід «Професія приватного виконавця: доступ та переваги»

21 травня 2019 року у правовому клубі PRAVOKATOR у місті Дніпро відбувся четвертий промо-захід на тему: «Професія приватного виконавця: доступ та переваги».

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Міністерства юстиції.

Захід був організований Директоратом правової політики у сфері судоустрою, судочинства та суміжних правових інститутів Міністерства юстиції України спільно з проектом Європейського Союзу «Право-Justice» та Асоціацією приватних виконавців України з метою популяризації професії приватного виконавця.

Правовій спільноті презентували ключові зміни до Порядку допуску до професії приватного виконавця, а також зміни до Порядку діяльності Дисциплінарної комісії приватних виконавців. Крім того, була висвітлена роль Дисциплінарного уповноваженого як дорадчого органу Асоціації приватних виконавців України.

Успішний приватний виконавець Дніпропетровської області Олександр Сивокозов поінформував про переваги професії приватного виконавця та ключові моменти щодо правильної організації та підтримки приватного виконавця.

У дискусії взяли участь: в.о. Генерального директора Директорату правової політики у сфері судоустрою, судочинства та суміжних правових інститутів Андрій Кошман, міжнародний експерт Проекту Європейського Союзу «Право-Justice» Каталін Попов, а також приватні та державні виконавці, арбітражні керуючі, адвокати та інші.

Коментарі
Додати коментар