До новин

Оголошено дату Установчої зустрічі Координаційної ради зі створення Єдиної СРО арбітражних керуючих

24 травня, 2019
Події
Оголошено дату Установчої зустрічі Координаційної ради зі створення Єдиної СРО арбітражних керуючих

Лідери двох профільних комітетів з банкрутства — найбільших юридичних спільнот України ААУ та АПУ — виступили ініціаторами проведення Установчої зустрічі Координаційної ради зі створення Єдиної СРО арбітражних керуючих.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова Комітету з банкрутства Асоціації адвокатів України Сергій Боярчуков.

«Від імені Комітету з банкрутства ААУ в моїй особі та від імені Комітету з банкрутства АПУ в особі Ірини Сербін ми виступили з ініціативою зібрати Установчу зустріч Координаційної ради зі створення Єдиної СРО арбітражних керуючих», – анонсував Сергій Боярчуков.

«Арбітражні керуючі сьогодні мають унікальний шанс самі вирішити свою долю. Зберегти незалежність і закласти фундамент майбутнього розвитку професії поодинці не вийде. Саме тому ми з Сергієм Боярчуковим як голови профільних комітетів АПУ та ААУ об'єднуємо ринок і закликаємо всіх фахівців конкурсного права долучитися до нашої ініціативи», – заявила голова Комітету АПУ з конкурсного права Ірина Сербін.

Зустріч відбудеться  5 червня (середа) в БЦ «Леонардо» за адресою: Київ, вул. Володимирська, 52 (2-й поверх). Захід триватиме з 14:30 до 18:00. Більше інформації про подію – за посиланням:  https://www.facebook.com/events/1898282180272040/

Організатори зустрічі сподіваються, що їхню ініціативу підтримають арбітражні керуючі з усіх регіонів України, голови діючих СРО арбітражних керуючих, Національна асоціація банків України, Міністерство юстиції України та всі діячі ринку банкрутства. 

«Запрошуємо всіх арбітражних керуючих та діячів ринку банкрутства приєднатися до формування правових основ діяльності Єдиної СРО та розробки нормативно-правової бази, яка забезпечить її діяльність. На Установчій зустрічі не буде жодних брендів та логотипів, жодних гасел та прапорів, лише плідна та кропітка праця», — йдеться в офіційному запрошенні.

«Від себе особисто прошу — будьте активні. Чекаємо. Наша мета — консолідація», — резюмував Сергій Боярчуков.

Коментарі
Додати коментар