До новин

У Харкові відбувся Саміт Арбітражних керуючих Харкова та області

10 липня, 2019
Події
У Харкові відбувся Саміт Арбітражних керуючих Харкова та області

5 липня у харківському Platinum Plaza пройшов відбувся Саміт Арбітражних керуючих Харкова та області.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація.

Ініціаторами проведення Саміту стали Володимир Капустін, Олександр Татіщев, Оксана Тищенко, Сергій Саутенко та Євген Севостьянов.

Взагалі захід відвідало 44 арбітражних керуючих, що свідчить про небайдужість до проблем і завдань, які постануть перед майбутньою СРО.

Присутні обговорили новели Кодексу з процедур банкрутства, і заходи, які повинні бути впроваджені для захисту інтересів арбітражних керуючих.

За результатами роботи Саміту була створена робоча група для написання Статуту, Кодексу Етики та інших необхідних для діяльності СРО документів.

До її складу увійшли усі бажаючі, а саме: Володимир Капустін, Олександр Татіщев, Оксана Тищенко, Сергій Саутенко, Євген Севостьянов, Дмитро Антоненко, Вадим Корольов, Максим Косиневський, Рустам Мухітдінов, Володимир Паркулаб, Олександр Сисун та Руслан Стрельченко.

Також зібрання прийняло рішення про залучення до співпраці арбітражних керуючих з інших регіонів для об'єднання і співпраці.

Володимир Капустін подякував усім присутнім за участь у заході і наголосив, що ця зустріч стала початком плідної співпраці задля досягнення спільної мети.

Коментарі
Додати коментар