До новин

Помер відомий український юрист Василь Кисіль

08 серпня, 2019
Події
Помер відомий український юрист Василь Кисіль

Видатний український юрист Василь Кисіль пішов з життя у віці 70 років.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на пост юридичної фірми "Василь Кисіль і Партнери" у Facebook.

За інформацією фірми, юрист помер після тяжкої хвороби. Він був старшим партнером юридичної компанії.

"Друзі і колеги, з великим сумом повідомляємо, що після тяжкої хвороби пішов із життя старший партнер Василь Іванович Кисіль. Світла пам'ять", - йдеться в повідомленні.

Як відомо, Василь Кисіль є одним з провідних українських експертів у сферах міжнародного приватного права, цивільного права та законодавства про інвестиції. Неодноразово очолював списки найкращих юристів України.

Він є членом громадської ради при Міністерстві юстиції, членом Ради з питань судової реформи при президенті України, членом Науково-консультаційної ради при Вищому господарському суді, арбітром при Міжнародному комерційному арбітражному суді при Торгово-промисловій палаті України, а також членом Постійного Третейського Суду в Гаазі.

Доктор юридичних наук, Василь Кисіль також працював професором кафедри міжнародного приватного права у Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

Коментарі
Додати коментар