До новин

На Дніпропетровщині відкрили тренінг-центр для держвиконавців

17 вересня, 2019
Події
На Дніпропетровщині відкрили тренінг-центр для держвиконавців

З метою здійснення допомоги щодо засвоєння методичного матеріалу, поглиблення практичних знань та обміну досвідом між державними виконавцями Управління ДВС Дніпропетровщини розпочинає проведення тренінгів у сучасних форматах для співробітників органів ДВС Дніпропетровської області.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на прес-службу Мін’юсту.

Так, в рамках створеного тренінг центру «DniProfi» на базі Павлоградського Міськрайонного відділу ДВС ГТУЮ у Дніпропетровські області, 11.09.2019 керівництвом та спеціалістами Управління було проведено перший практичний тренінг на тему: «Особливості виявлення та звернення стягнення на окремі види майна боржника» у форматі «Світове кафе». Це формат обговорення за кавою з солодощами проблемних питань у групі з метою пошуку їх вирішення, спрямований на широкий обмін думками, ідеями і досвідом у певній сфері.

Три команди державних виконавців з метою стягнення заборгованості по виконавчому провадженню працювали над вирішенням питань щодо виявлення майна боржника та підстав і порядку звернення стягнення на нього. Різниця була тільки в тому, що у кожної команди була своя особа-боржник: фізична, юридична та фізична особа – підприємець. Таким чином, першим етапом було виявлення максимально повного та змістовного переліку видів майна відповідного боржника, та джерел отримання інформації про право власності на таке майно. У такому форматі було здійснено засвоєння державними виконавцями Путівників щодо перевірки майнового стану боржників, які розроблялись Управлінням ДВС Дніпропетровщини та були висвітлені декілька тижнів тому. Другим етапом тренінгу були ситуаційні завдання щодо звернення стягнення на окремі види виявленого майна боржника та порядок передачі його на реалізацію до ДП «СЕТАМ».

Особливість обраного формату проведення тренінгу також полягає у тому, що команди на кожному етапі після спливу встановленого часу змінюють свій столик та працюють над вирішенням проблемного питання своїх колег. Таким чином, виконавці ознайомлюються з ідеями один одного, кожен може висловитися та дізнатися думку колег, так їх погляди починають поєднуватися, а колективні знання зростати. Адже, разом легше знайти вихід з будь якої ситуації та побачити ті важливі речі які, здавалося б, не варті уваги, але від яких безпосередньо може залежати виконання рішення.

«Такими тренінгами незабаром будуть охоплені всі державні виконавці Дніпропетровщини», - додали у відомстві.

Коментарі
Додати коментар