До новин

Сєвєродонецький «Азот» знову готовий до роботи

02 липня, 2015
Санація
Сєвєродонецький «Азот» знову готовий до роботи

За час вимушеного простою з травня 2014 року на підприємстві Сєвєродонецький «Азот» провели широкомасштабну ремонтну кампанію у всіх структурних підрозділах.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі підприємства.

«З травня 2014 року витрати на капітальні ремонти, інвестиції, модернізацію і придбання основних засобів склали більше 150 млн грн, — говорить Леонід Бугаєв, голова Правління ПрАТ« Сєвєродонецьке об'єднання Азот». — Ремонти виконували у всіх технологічних цехах, багатьох допоміжних підрозділах».

Крім того, продовжилася реалізація масштабного проекту зі збільшення потужності цеху виробництва карбаміду. Саме в цей цех були зроблені найбільші інвестиції. Реконструкція ведеться і сьогодні, незважаючи на складну фінансово-економічну ситуацію: готується інфраструктура для забезпечення додатковими енергетичними потоками роботи виробництва карбаміду на підвищених потужностях.

Нагадаємо, ЗАТ «Сєвєродонецьке об'єднання Азот» організовано в процесі реструктуризації і санації СГПП «Об'єднання Азот» відповідно до рішення Установчих зборів від 24.12.2004 року. Підприємство спеціалізується на виробництві аміаку, азотних мінеральних добрив, органічних спиртів і кислот, товарів побутової хімії, виробів з полімерів і полімерних плівок.

Коментарі
Додати коментар