До новин

У Києві відбудеться V Форум з конкурсного права

31 жовтня, 2019
Події
У Києві відбудеться V Форум з конкурсного права

Асоціація правників України запрошує на ювілейний, V Форум з конкурсного права, який відбудеться 22 листопада 2019 року у столичному Radisson Blu Hotel.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на пресслужбу Асоціації.

Серед доповідачів та учасників форуму очікуються судді, народні депутати України, представники центрального апарату Міністерства юстиції України, керівники юридичних фірм та адвокатських об’єднань, представники банків, арбітражні керуючі та приватні виконавці.

“2019 рік став визначальним для нашої галузі - нас чекає справді нова сторінка, у зв'язку з ухваленням Кодексу з процедур банкрутства та  введенням його в дію з 21 жовтня ц.р.” - йдеться в повідомленні.

На форумі збираються обговорити все, що відбулося значного за останній рік у цій сфері, проаналізувати напрацьовану практику та побудувати плани і прогнози на майбутнє.

Ключовими темами Форуму стануть:  банкрутство юридичних осіб, створення єдиної саморегулівної організації (СРО) арбітражних керуючих,  можливість банкрутства фізичних осіб, що є дійсно революційними нормами національного законодавства з банкрутства.

В рамках Форуму традиційно пройде нагородження найкращих персоналій і команд сфери.

Коментарі
Додати коментар