До новин

Бахматов запевнив, що "Укрбуд" не збанкрутує, бо туди зайшов новий інвестор

07 листопада, 2019
Банкрутство підприємств
Бахматов запевнив, що "Укрбуд" не збанкрутує, бо туди зайшов новий інвестор

Радник мера Києва Віталія Кличка Маским Бахматов заявив, що група "Укрбуд" не збанкрутує, бо туди зайшов новий інвестор.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на його інтерв'ю для Bihus.Info.

"Вже знайшовся інвестор, він взагалі непублічний, щоб ви розуміли, це не будівельник, не публічна людина, він не з цього бізнесу, йому просто цікаво зайти в новий цікавий проект," - розповів Бахматов.

За його словами, ще три тижні тому "Укрбуд" міг мати проблеми з усіма своїми будівництвами по всій країні, але зараз 40 тисяч людей, які вклали туди гроші, можуть не хвилюватися, що щось станеться.

На зауваження ведучого, що з цих слів випливає, що в будівельний бізнес прийшла людина, яка на ньому не розуміється, і віддає гроші, щоб врятувати 40 тис вкладників, радник мера відповів: "Так реально є".

Радник Кличка прізвище інвестора і суму інвестицій назвав внутрішньою інформацією.

"Ми скоро взнаємо, хто це", - зазначив він.

Бахматов також спростував чутки про те, що "Укрбуд" віджало оточення президента Зеленського.

"Що я чув, що там вже і Богдан, і Вавриш - це все фігня," - підкреслив радник мера Києва.

Нагадаємо, частки у будівельній коропорації "Укрбуд Девелопмент" придбали топ-менеджер маловідомої компанії Євген Дікін та фермер Василь Польовий.

Попереднім власником "Укрбуд девеломент" був "Базерт дівелопмент елелпі",який належав екс-нардепу Максиму Микитасю. Це було вказано у його декларації 2019 року. Кінцевим беніфеціаром компанії зазначалася Яна Левенець.

19 вересня гендиректор корпорації "Укрбуд" Олег Майборода повідомив, що Микитась вийшов з будівельного бізнесу. 20 вересня Микитась підтвердив, що продав компанію "Укрбуд Девелопмент".

Коментарі
Додати коментар