До новин

Ірина Сербін балотуватиметься на пост голови СРО

13 листопада, 2019
Події
Ірина Сербін балотуватиметься на пост голови СРО

Голова комітету АПУ з конкурсного права, арбітражна керуюча Ірина Сербін балотуватиметься на посаду голови об’єднаної СРО.

Про це Ірина Сербін заявила вчора на своїй  сторінці Facebook.

«Я об’їздила чи не всю Україну, особисто пройшла весь «Крим і Рим» нашої професії. Я знаю, як буває боляче. Саме тому я хочу бачити СРО арбітражних керуючих такою, що гуртує і розвиває професію, а не сварить чи тримає в кайданах минулого. І саме тому я вирішила балотуватися на посаду голови СРО», — написала вона.

У своїй передвиборчій програмі Ірина Сербін обіцяє:

  • рівні права для всіх арбітражних керуючих;
  • розвиток самоврядування арбітражних керуючих на демократичних засадах, з активним залученням усіх регіонів;
  • реальний, дієвий, а не формальний захист колег;
  • підвищення статусу та популяризація арбітражного керуючого як незалежного професіонала, що здійснює свою діяльність в надскладних умовах;
  • забезпечення якісного та доступного підвищення кваліфікації арбітражних керуючих;
  • забезпечення дотримання високих етичних стандартів комунікації між арбітражними керуючими.

Нагадаємо, Установчий з’їзд СРО арбітражних керуючих Мінюст скликає 20 листопада 2019 року.. Про плани балотуватися на голову об’єднаної СРО вже заявили Микола Лукашук, Євген Лахненко й Вадим Кизленко.

Коментарі
13 листопада, 2019
Висування Ірини Іванівни кандидатом на посаду Голови СРО не є несподіванкою для професійної спільноти. Проте, лунають і застереження, на кшталт – «чи вистачить досвіду?», «чи не замолода?», «чи зможе об’єктивно ставитись до різних думок?»… Думаю, багаторічний досвід керівництва Комітетом Асоціації правників України з конкурсного права не на словах, а на ділі довів, що Ірина Сербін може консолідувати і втілювати прогресивні ідеї направлені на розвиток і захист фахівців в галузі банкрутства і конкурсного права! Завдяки всеукраїнському форуму з даної практики, започаткованому Сербін, голос арбітражних керуючих став більш вагомим, а досвід – втіленим в різні законодавчі ініціативи, направлені на вдосконалення галузі в цілому.
Додати коментар