До новин

Анонс правових подій тижня

24 грудня, 2019
Події
Анонс правових подій тижня

Цього тижня стартує конкурс на зайняття посади члена ВККС. ВРП розглядатиме питання звільнення суддів. Вища школа адвокатури проведе семінари — про корпоративні права та договірні відносини з клієнтом.

Про це повідомляє інформаційний портал “Банкрутство & Ліквідація в Україні” із посиланням на “Закон і бізнес”.

24 грудня

Збереться на засідання Вища рада правосуддя. Вона має внести подання Президенту про призначення одного судді, а також звільнити за загальними обставинами двох суддів, а 3-х — за вчинення дисциплінарних проступків. Також Рада розгляне 2 скарги суддів на рішення дисциплінарних палат.

У Києві можна буде прослухати курс «Адвокат з корпоративних прав як захисник інтересів акціонерів та учасників». Під час заходу, який організовує Вища школа адвокатури, будуть озвучені поради щодо формування наглядової ради в АТ та ТОВ як гарантії контролю діяльності виконавчого органу.

У Вищій школі адвокатури розповідатимуть про використання інституту конституційної скарги в кримінальному провадженні. Спікером курсу виступить адвокат, старший партнер АО «Могильницький та партнери» Олексій Калінніков.

26 грудня

Розпочнеться конкурс на зайняття посади члена Вищої кваліфікаційної комісії суддів. Зокрема, від цієї дати і до 13.01.2020 включно бажаючі позмагатися за 14 посад у ВККС можуть надсилати до Вищої ради правосуддя документи, передбачені умовами конкурсу.

У Києві розкажуть про відносини адвоката з клієнтами в аспекті дисциплінарної практики. Під час курсу, який викладатимуть у Вищій школі адвокатури, розглядатимуться особливості договірних відносин з клієнтом під час надання правової допомоги та гонорарні питання.

27 грудня

Засідатиме перша дисциплінарна палата Вищої ради правосуддя. Розглядатимуться 2 дисциплінарні справи та 75 скарг на дії суддів.

У Вищій школі адвокатури пройде курс щодо аліментних спорів. Слухачі дізнаються, як формувати правову позицію з погляду стягувача та платника аліментів, а також оскаржувати дії державної виконавчої служби.

Коментарі
Додати коментар