До новин

У Києві відбудеться конференція на тему «Управління проблемною заборгованістю»

15 січня, 2020
Події
У Києві відбудеться конференція на тему «Управління проблемною заборгованістю»

Інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація в Україні» став інформаційним партнером X ювілейної конференції «Управління проблемною заборгованістю. Інновації 2020», яка відбудеться 3 березня в Києві в конференц-залі готелю Alfavito Hotel.

За словами організаторів заходу компанії Business-Format, конференція буде корисна: керівникам підрозділів по роботі з проблемною заборгованістю, директорам юридичних департаментів, кредитних департаментів, керівникам служб безпеки, керівникам колекторських, страхових і юридичних компаній, кредитних бюро, а також тим, кому цікаві питання конференції.

За їхніми словами, учасників конференції чекає багато цікавого. Програма конференції складається з кількох актуальних тематичних блоків:

Сесія 1 - Стратегічна, в ході якої ми розглянемо останні законодавчі ініціативи та зміни в сфері управління проблемною заборгованістю.

Сесія 2 - Інноваційна. В рамках цього тематичного блоку ми дізнаємося про те, які є інновації і нові технології в сфері протидії кредитному шахрайству, поліпшення кредитного скорингу та управління стресовими активами.

Сесія 3 - Практична. На цій сесії традиційно будуть представлені практичні кейси від провідних банків в області стягнення проблемної заборгованості і підвищення ефективності служби Collection.

В рамках програми пройде панельна дискусія на тему «Як підвищити ефективність виконавчого провадження на сучасному етапі» і ділова гра «Цифрова трансформація служби Collection».

«Практична спрямованість конференції, дискусії, обмін досвідом з колегами гарантує отримання корисної та актуальної інформації для успішного вирішення питань, пов'язаних з ефективним управлінням кредитним портфелем і зниженням рівня простроченої заборгованості», - розповідають організатори.

Більш детально ознайомитися з програмою заходу та зареєструватися учасником конференції можна на сайті www.business-format.com.ua.

Коментарі
Додати коментар