До новин

Житомирський лікеро-горілчаний завод хочуть знищити – депутат

22 січня, 2020
Банкрутство підприємств
Житомирський лікеро-горілчаний завод хочуть знищити – депутат

Депутати Житомирської облради занепокоєні ситуацією занепаду Житомирського лікеро-горілчаного заводу, прагнуть терміново зібрати сесію обласної ради та звернутися за допомогою до президента Володимира Зеленського.

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація в Україні» із посиланням на пост у Facebook депутата облради Володимира Кропивницького.

За його словами, 20 січня було проведене засідання депутатської робочої групи, під час якого вирішили зібрати сесію та звернутися за допомогою до президента України.

«В понеділок, 20 січня, ми провели депутатську робочу групу щодо критичної ситуації та навмисної спроби доведення до банкрутства державного підприємства ЖЛГЗ. На зустрічі з колективом заводу отримали достатньо інформації, документів-доказів злочинної роботи нового генерального директора заводу ЖЛГЗ, якого призначило Державне управління справами влітку 2019 року. Тому наша робоча група прийняла протокольне рішення рекомендувати терміново зібрати сесію обласної ради на середу 22 січня 2020 року та звернутися за допомогою до президента України Володимира Зеленського», - пише депутат.

Коментарі
Додати коментар