До новин

На Дніпропетровщині створили Раду арбітражних керуючих регіону

11 лютого, 2020
Події
На Дніпропетровщині створили Раду арбітражних керуючих регіону

На установчому з‘їзді 10 лютого було створено Раду арбітражних керуючих Дніпропетровської області.

Про це повідомляє інформаційний портал "Банкрутство & Ліквідація" із посиланням на інформацію члена Ради НААКУ, експерта проекту «Право-Justice» Сергійя Донкова.

З‘їзд відкривав найстаріший за віком арбітражний керуючий Дніпропетровської області Володимир Козаченко. З привітальним словом виступив Голова центрального апеляційного господарського суду Юрій Парусніков. Також на з‘їзді були присутніми начальник Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) Іван Легостаєв, начальник територіального відділу з питань банкрутства у Дпіпропетровській області Тамара Бабієнко , Голова Ради НААКУ Микола Лукашук, член Ради НААКУ, експерт проекту «Право-Justice» Сергій Донков.

Головуючим на з‘їзді був обраний арбітражний керуючий Андрій Палкін.

За даними Єдиного реєстру арбітражних керуючих України у Дніпропетровській області зареєстровано 136 арбітражних керуючих. На з‘їзді прибуло 52 арбітражних керуючих.

Головою Ради арбітражних керуючих Дніпропетровської області був обраний Андрій Палкін. Він був єдиним висунутим кандидатом на цю посаду. За нього проголосували 50 учасників з‘їзду.

Заступником Голови Ради було обрано Любов Лукашук.

До персонального скалу Ради регіону були обрані: Світлана Піпа, Віталій Левченко, Василь Підлужний, Олександр Деряпкін, Олександр Гладій.

Коментарі
Додати коментар