До новин

Поліцейські автомобілі застрахували у проблемній СК «Україна»

14 липня, 2015
Банкрутство фінустанов
Поліцейські автомобілі застрахували у проблемній СК «Україна»

Автогосподарство ГУ МВС України в місті Києві 23 червня за результатами тендеру уклало угоду з ПрАТ «Страхова компанія «Україна» на страхування 300 автомобілів у 2015 році на суму 273 тис гривень, при цьому «Україна» втратила статус асоційованого члена МТСБУ через заборгованість по сплаті внесків в бюро.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на «Наші гроші».

За даними Моторного (транспортного) страхового бюро України, страхова компанія «Україна» через тиждень після перемоги на тендері МВС втратила статус асоційованого члена МТСБУ через заборгованість по сплаті внесків в бюро.

Власником «СК «Україна» є белізький офшор Superid Business Ltd.

У тендері брали участь десять фірм, проте допущені до нього лише «Україна», «Гарантія», «Альфа-гарант» та «Ю.Бі.Ай».

Заявку «Юнісон страхування» з групи біглого керівника Міндоходів Олександра Клименка було відхилено через відсутність печатки на одній з довідок.

«СК «Брокбізнес» нардепа Віталія Хомутинника було відхилено через занадто дешеву пропозицію. Фірма пропонувала страховку з платежом 485 за одну машину, а тендерний комітет порахував, що розмір базового платежу мав би становити щонайменше 693 гривень за умови страхування до півтисячі автівок строком на один рік. Тобто заявка фірми була відхилена через те, що тендерна пропозиція була дешевшою від мінімального офіційного платежу (див протокол відхилення цінових пропозицій).

Також через занадто дешевшу пропозицію було відхилено пропозиції «Київського страхового дому», «СК «Країна», «СК «ВУСО». А страхова компанія «Провідна» була відхилена через відсутність довідки про те, що вона не є банкрутом.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, МТСБУ не платитиме за страховиків, що не визнані банкрутами.

Коментарі
Додати коментар