До новин

У Києві проведуть VII Міжнародний податковий форум

03 березня, 2020
Події
У Києві проведуть VII Міжнародний податковий форум

9 квітня фахівці зберуться у київському готелі «Прем'єр Палац» на VII Міжнародному податковому форумі «Юрпрактики». Інформаційним партнером заходу виступає портал "Банкрутство & Ліквідація в Україні".

“Рік за роком в Україні триває реформа контролюючих органів, в основі якої лежать як юридичні, так і політичні складники. Такі структурні зміни в системі державних органів супроводжуються регулярними, часом хаотичними змінами Податкового кодексу України, відстежити які часто можуть лише професіонали податкової справи. Проте лейтмотивом будь-якої податкової реформи в Україні має стати непомітність роботи контролюючих органів для законослухняних платників податків, система держуправління не повинна чинити деструктивний вплив на економіку, адміністрування має бути простим, прозорим, доступним і чесним”, - йдеться в презентації форуму.

За даними організатора форуму, газети «Юридическая практика», учасники заходу спробують розібратися, які цілі ставлять перед собою нові податкові реформатори в державній владі, яких змін чекають від них підприємці, бухгалтери та юристи. Але найголовніше питання на порядку денному Форуму: чи почують усі сторони одна одну?

У фокусі форуму:

  • Податкові виклики для світу й України
  • Головні новели оподаткування в 2020 році
  • Найгучніші податкові спори
  • Податковий консалтинг і креатив у звітності
  • Діджиталізація оподаткування

Програма та реєстрація за посиланням: https://pravo.ua/event/tax2020/

Дата проведення: 9 квітня 2020 року. Час проведення: 10:00‒18:00.

Місце проведення: готель «Прем'єр Палац» (м. Київ, бульв. Т. Шевченка / вул. Пушкінська, 5-7/29)

Коментарі
Додати коментар