До новин

Банк «Фінанси та Кредит» планує збільшити статутний капітал на 2,5 млрд грн

15 липня, 2015
Санація
Банк «Фінанси та Кредит» планує збільшити статутний капітал на 2,5 млрд грн

17 серпня 2015 року відбудеться позачергове зібрання акціонерів Банку «Фінанси та Кредит», на якому буде розглянуто питання про проведення публічного розміщення акцій АТ Банк «Фінанси та Кредит» номіналом 0,5 гривні на суму 2,5 млрд гривень.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі фінустанови.

«В даний час ведеться робота з існуючими акціонерами і тими, які потенційно можуть стати новими акціонерами банку. Ми пропонуємо входження в капітал банку через інструментарій акцій додаткової емісії», - повідомив в.о. голови правління банку «Фінанси та Кредит» Віктор Голуб.

На зборах також розглядатиметься питання про терміни публічного розміщення акцій додаткової емісії, але передбачається, що вже в другому півріччі 2015 року це дозволить збільшити статутний капітал банку на 46,4% - з 5,388 млрд до 7,888 млрд гривень.

Нагадаємо, станом на 1 липня 2015 року акціонерами банку «Фінанси та Кредит» є ТОВ «Асканія» (32,77%), Forth Asset Management (28,2%), ПрАТ F&C Realty (21,6%), ТОВ "Індастріал констракшн" (12, 27%), "Київмедпрепарат" (4,7%) та інші, а кінцевим власником компаній "Асканія" і F&C Realty є український бізнесмен Костянтин Жеваго.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, Жеваго вніс в капітал банку «Фінанси та Кредит» 1,5 млрд гривень.

Коментарі
Додати коментар