До новин

У Києві обговорять новели судових процедур у справах банкрутства

10 березня, 2020
Події
У Києві обговорять новели судових процедур у справах банкрутства

У столичній Legal High School відбудеться тренінг за темою ”Судові процедури у справах про банкрутство”. Інформаційним партнером заходу виступає портал "Банкрутство & Ліквідація в Україні".

“Дізнайтеся від найкращих експертів новели судового розгляду справ про банкрутство у рамках блоку Судові процедури у справах про банкрутство, що проходитиме з 11 по 13 березня в Legal High School. Лідери практики підготують слухачів школи до нових судових процедур з питань банкрутства та поділяться досвідом застосування принципів права у таких провадженнях”.

За даними організаторів заходу, юридичної школи Legal High School, спікерами модуля будуть: Євген ДЯДЮК, керівник напряму судового представництва Redcliffe Partners, к.ю.н.; Андрій ЄВСТІГНЄЄВ, член Центральної виборчої комісії, адвокат, доцент кафедри екологічного права КНУ імені Тараса Шевченка, д.ю.н.; Олександр БІРЮКОВ, науковий радник LCF Law Group, д.ю.н; Вадим Кизленко, адвокат ЮФ Ilyashev & Partners, арбітражний керуючий; Ірина БУРЦЕВА, партнер ЮК Pravo Garant, керівник практики реструктуризації та банкрутства; Юрій МОІСЕЄВ, директор департаменту з питань судової роботи та банкрутства Міністерства юстиції України; Юліан Хорунжий (Julian Khorunzhiy), старший партнер Ario Law Firm.

Детальний розклад за посиланням.
Коментарі
Додати коментар