До новин

В Україні відбудеться перший онлайн-марафон щодо КзПБ

13 квітня, 2020
Події
В Україні відбудеться перший онлайн-марафон щодо КзПБ

Громадська рада при Міністерстві юстиції, Спілка кризис-менеджерів України та Центр комерційного права разом з партнерами проводять Всеукраїнський онлайн-марафон, присвячений новому Кодексу України з процедур банкрутства та новій судовій практиці.

Про це повідомляє інформаційний портал "Банкрутство & Ліквідація в Україні" із посиланням на сайт марафону.

“Основною метою онлайн марафону є доведення до відома та роз'яснення представникам бізнесу (керівникам і засновникам підприємств), громадянам України про нюанси нового законодавства про фінансову реструктуризацію та банкрутство, яким суттєво змінени права, обов'язки та відповідальність боржників, розширені права кредиторів. Найважливішим є питання роз'яснення громадянам України про нови законні можливості реструктурузувати їм свої борги, в тому рахунку перед банками та мікрофінансовими установами”, - кажуть організатори.

За їхніми словами, учасники заходу отримають практичну інформацію від найкращих експертів законодавчої, виконавчої та судової влади, а також відомих науковців, адвокатів, юристів та арбітражних керуючих України.

Під час марафону також відбудеться глибоке розкриття норм нового Кодексу України з процедур банкрутства та судової практики, аналіз підзаконних нормативно-правових актів з питань фінансової реструктуризації та банкрутства.

Тривалість: 5 днів по 4 години.

Коментарі
Додати коментар