До новин

Учасникі «Гарячих турів» об’єдналися в нову мережу - Tours and Tickets

17 липня, 2015
Санація
Учасникі «Гарячих турів» об’єдналися в нову мережу - Tours and Tickets

Понад 80 туристичних агенцій, що входили до збанкрутілої мережі «Гарячі тури», об’єдналися в нову мережу під брендом Tours and Tickets.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням на інтерв'ю власника одного з таких агентств Олександра Антиховича для РБК-Україна.

«Зараз велика частина агентств, які раніше входили в «Гарячі тури», самоорганізовуються в нову мережу», - зазначив він.

У новій мережі залишилися понад 80 агентств, які зареєструвалися під брендом Tours and Tickets.

«В мережу входили центральний офіс 216 агентств. До сумних подій на Донбасі вона налічувала близько 300 точок продажу. Але наприкінці червня директор компанії Ахмед Шериф вкрав гроші туристів і поїхав. Це ті кошти, які туристи заплатили турагентам за тури. Останні, в свою чергу, передали ці кошти в центральний офіс, який повинен був передати гроші туроператорам. У результаті агентства мережі залишилися один на один з туристами», - розповів Антихович.

За його словами, щоб зберегти репутацію багато з турагентств зі своєї кишені повторно оплачували тури для туристів.

«Ми прагнемо убезпечитися від випадків, подібних тому, що стався з «Гарячими турами». Ми плануємо створити гарантійний фонд, кошти з якого будуть використовуватися на випадок банкрутства того чи іншого туроператора. В ідеалі прагнемо домогтися того, щоб турист або полетів на відпочинок, або отримав свої гроші назад», - розповів Антихович.

Туристичні агенції в новій мережі будуть здійснювати оплату турів туроператорів безпосередньо, минаючи центральний офіс.

Всього, за словами Антиховича, турагентства мережі «Гарячі тури» зазнали збитків на суму близько 15 млн грн.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, проти майже збанкрутілої турмережі «Гарячі тури» подано два позови на 7 млн грн.

Коментарі
Додати коментар