До новин

Коломойський «заховав» офіс проблемного Центренерго в санаторії під Києвом

02 червня, 2020
Резонансні справи
Коломойський «заховав» офіс проблемного Центренерго в санаторії під Києвом

Олігарх Ігор Коломойський переніс офіс Центренерго після того, як змінилося керівництво компанії.

Про це повідомляє інформаційний портал Банкрутство & Ліквідація із посиланням матеріал Наших грошей.

У програмі повідомляється, що компанію вивезли в санаторій, який обслуговував її працівників. Ззовні територія схожа на базу відпочинку, однак по периметру обтягнута колючим дротом.

Нагадаємо, 29 травня Фонд держмайна повернув «Центренерго» під контроль держави - наглядова рада «Центренерго» призначила в.о. гендиректора компанії Олександра Корчинського.

Президент Володимир Зеленський заявив, що всі нестратегічні підприємства будуть готуватися до приватизації, зокрема Центренерго", приватизація буде проводитись після ситуації з COVID-19.

Раніше Сенниченко заявив, що Апеляційний суд скасував рішення Окружного адмінсуду Києва, який заборонив Фонду держмайна здійснювати дії, спрямовані на зміну членів дирекції ПАТ «Центренерго», зокрема в.о. гендиректора компанії Володимира Потапенко.

У березні уряд погодився з пропозицією Фонду держмайна про призначення екс-гендиректора компанії «Технова» (Чернігівська ТЕЦ) Олександра Корчинського виконуючим обов'язки генерального директора ПАТ «Центренерго».

Коментарі
Додати коментар