До новин

Практичний «fashion day» примусового виконання судових рішень

07 серпня, 2020
Події
Практичний «fashion day» примусового виконання судових рішень

18 вересня 2020 року у конференц-холі готелю «Козацький» на Майдані Незалежності відбудеться друга всеукраїнська практична конференція, присвячена актуальним питанням виконавчого провадження – «Приватне провадження 2020: fashion day примусового виконання судових рішень»

Захід присвячений винятково практичному аспекту примусового виконання судових рішень та буде цікавий для практикуючих адвокатів та представників банків і факторингових компаній.

Андрій Авторгов, Іван Жаботинський, Зорян Маковецький, Анатолій Телявський, Іван Крегул, Дмитро Гненний, Назар Павлюк, Дмитро Куліченко, Андрій Іванов - діючі приватні виконавці з усієї України нададуть відповідь на головне питання – Що треба знати сьогодні, щоб забезпечити виконання здобутого судового рішення завтра? 

На початку конференції передбачена панельна дискусія в ході якої планується обговорити як поточний стан виконання рішень в Україні так і перспективи розвитку галузі через призму нового законопроєкту, який невдовзі має розглянути Парламент. До участі у панельній дискусії будуть запрошені також представники Міністерства юстиції, Верховного Суду та проєкту ЄС Право-Justice.

Модератор конференції – Оксана Русецька, приватний виконавець Дніпропетровської області, член Агенції з питань виконання рішень, професіонал з багаторічним досвідом у галузі примусового виконання. 

«Представнику банку чи факторингової компанії важливо розуміти як саме виконується судове рішення на практиці, які заходи здатен вживати виконавець. Якщо компанія працює здебільшого з органами державної виконавчої служби, то представник фінансової установи повинен знати і розуміти весь обсяг повноважень виконавця і наполягати на його застосуванні. Якщо компанія працює з приватними виконавцями, їм теж можна підкидати ідеї. А найцікавішими та найдієвішими ідеями. своїм практичним досвідом вирішення неординарних ситуацій ділитимуться одні з кращих виконавців країни», – розповідає керівник Агенції з питань виконання рішень Володимир Боєру.

Fashion day – це завжди концентрація останніх тенденцій, які тільки набувають популярності та стануть мейнстрімом у наступному сезоні.

«Приватне провадження 2020» – це справжній fashion day галузі примусового виконання судових рішень. Креативні та наполегливі, успішні та винахідливі, амбітні та справедливі приватні виконавці з усієї країни приїдуть до Києва аби поділитися власним досвідом!

Більш детальна інформація про захід та реєстрація за посиланням: http://www.ae.org.ua/event2020/

Знижка для читачів інформаційного порталу «Банкрутство & Ліквідація» за унікальним промо-кодом "bankruptcy".

Коментарі
Додати коментар