До новин

АК Дніпропетровщини і Мінюст домовились спільно боротись з тривалим перебуванням підприємств у банкрутстві

31 серпня, 2020
Події
АК Дніпропетровщини і Мінюст домовились спільно боротись з тривалим перебуванням підприємств у банкрутстві

Рада арбітражних керуючих Дніпропетровської області і регіональне Управління юстиції домовились спільно вирішувати проблему тривалого перебування підприємств у процедурі банкрутства.

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація в Україні» із посиланням на пост у Facebook Ради АК Дніпропетровщини.

На нараді, проведеній 26 серпня за участю арбітражних керуючих Дніпропетровського регіону та на базі Південно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро), у першу чергу, були обговорені причини тривалого перебування підприємств у процедурах банкрутства та підстави, якими обумовлено непогашення чи зростання заборгованості із виплати заробітної плати по підприємствах, щодо яких порушено провадження у справах про банкрутство.

Як результат, в процесі діалогу за участю безпосередньо арбітражних керуючих та територіального органу контролю, з урахуванням позицій господарського суду, обласної державної адміністрації, пенсійного фонду, - розглянуті саме ті проблемні питання, для вирішення яких необхідний комплексний підхід та злагоджені дії.

Враховані зауваження, прохання арбітражних керуючих та надані відповіді на практичні проблеми  з якими стикаються арбітражні керуючі у справах про банкрутство.

Крім того, головою Ради арбітражних керуючих Дніпропетровського регіону на нараді повідомлено готовність найдосвідченіших арбітражних керуючих до залучення при проведенні органом контролю перевірок, а також внесено пропозицію щодо розкриття можливостей встановлених взаємодії та співробітництва з органом контролю та оголошено про намір укладання спільного меморандуму щодо визначення алгоритму дій, направлених на захист професійних прав арбітражних керуючих Дніпропетровської області та забезпечення  представництва захисту в судах та кримінальних провадженнях.

Коментарі
Додати коментар