До новин

Жеваго банкрутить свою фірму-боржника НБУ

21 вересня, 2020
Банкрутство підприємств
Жеваго банкрутить свою фірму-боржника НБУ

Госпсуд Києва 9 вересня відкрив провадження в справі про банкрутство ТОВ "Ініціатор-Ріелті" (за ініціативою ПрАТ "F&C Realty").

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація» із посиланням на Finbalance.

За даними держреєстру, засновниками ТОВ "Ініціатор-Ріелті" є ПрАТ "F&C Realty", ПАТ “Київсоюзшляхпроект”, ТОВ “Нафтохімімпекс”, які пов’язували з Костянтином Жеваго (ПрАТ "F&C Realty" і ТОВ “Нафтохімімпекс” фігурували в структурі власності збанкрутілого банку “Фінанси та кредит”, який належав Жеваго).

Як повідомлялося, 30.01.2019 Госпсуд м. Києва задовольнив позов НБУ до ТОВ “Ініціатор-Ріелті” (в справі №910/20059/16) та в рахунок часткового погашення заборгованості банку “Фінанси та кредит” по рефінансуванню звернув стягнення на предмет іпотеки - нежилий будинок (літ. А) площею 2551,6 кв. м. за адресою м. Київ, вул. Кудрявська, 3/5.

“Встановити спосіб реалізації предмета іпотеки шляхом продажу на прилюдних торгах у межах процедури виконавчого провадження, передбаченої Законом України «Про виконавче провадження», з початковою 58 608 903 гривень”, - йшлося в судовому рішенні.

23.09.2019 Північний апеляційний госпсуд відмовився задовольнити апеляційну скаргу ТОВ “Ініціатор-Ріелті” та залишив без змін рішення суду першої інстанції.

Коментарі
Додати коментар