До новин

Судове засідання щодо санації заводу «АТЕК» перенесено на 11 серпня

03 серпня, 2015
Санація
Судове засідання щодо санації заводу «АТЕК» перенесено на 11 серпня

Суд 30 липня 2015 року відклав розгляд справи щодо санації непрацюючого заводу «АТЕК» на 11 серпня 2015 року.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі Державної фіскальної служби України.

«В судовому засіданні, яке відбулось 30 липня 2015 року, відкладено розгляд справи на 11 серпня 2015 року та зобов’язано провести комітет кредиторів, на якому, серед іншого, розглянути питання щодо погашення кредиторської заборгованості в максимально стислі терміни», - розповіли у ДФС.

При цьому вказано, що за наслідками розгляду плану санації вирішено відкласти засідання комітету кредиторів на 04 серпня 2015 року.

«За наслідками розгляду плану санації вирішено відкласти засідання комітету кредиторів на 04 серпня 2015 року на 12-00 год. та доручити арбітражному керуючому доопрацювати проект плану санації, оскільки представлений план не містив істотних умов та потребує доопрацювання, виходячи із зауважень ДПІ», - додали у прес-службі.

Станом на 31 липня 2015року податковий борг ПрАТ «АТЕК» перед ДПІ у Святошинському районі ГУ ДФС у місті Києві (загальна сума кредиторської та поточної заборгованості) становить – 28,8 млн гривень. 

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, санаторами заводу «АТЕК» хочуть стати кіровоградські бізнесмени Табалов та Штутман.

Коментарі
Додати коментар