До новин

"Ви вже залишили нас без штанів": Львівські ресторатори просять скасувати карантин вихідного дня

20 листопада, 2020
Банкрутство підприємств
"Ви вже залишили нас без штанів": Львівські ресторатори просять скасувати карантин вихідного дня

Львівські ресторатори заявили, що будуть працювати "як партизани" під час карантину вихідного дня, бо не мають іншого виходу, та закликали терміново скасувати його і, за потреби, ввести справжній локдаун на зрозумілий термін.

Про це йдеться у їхньому відеозверненні до влади, повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація».

"Ми - львівські ресторатори, які ще не так давно приймали та годували десятки тисяч гостей. Нас знають у Європі та світі. Ще зовсім недавно ми їздили з лекціями і розповідали, як працюють креативні індустрії, та як за допомогою любові до людей можна створювати бізнеси та тисячі робочих місць.

Але цих вихідних все змінилось: ціла навала поліцейських екіпажів мала єдину мету - заблокувати нашу роботу, як фізично, так і юридично. Ми не здались і продовжували працювати. Перш за все, бо ми проти безглуздих та показових рішень", - заявили у зверненні ресторатори.

"У час, коли наші простори обладнані усім необхідним, щоб бути безпечними, тисячі людей перебувають в метро - маршрутках - супермаркетах без дотримання карантинних вимог і жодного контролю.

І в той час, коли інші країни пропонують плани боротьби з епідемією та роблять реальні кроки, наш уряд вводить карантин вихідного дня, котрий нічого не змінить, лиш вб'є наш бізнес і вижене тисячі наших людей на вулиці", - підкреслили вони.

Коментарі
Додати коментар