До новин

Подія

22 січня, 2021
Події
Подія

Портал «Банкрутство & Ліквідація» став інформаційним партнером XI Конференції «УПРАВЛІННЯ ПРОБЛЕМНОЮ заборгованістю. ІННОВАЦІЇ 2021», яку організує та проводить компанія Business-Format.

Компанія Business-Format запрошує Вас взяти участь в роботі

XI Конференції «УПРАВЛІННЯ ПРОБЛЕМНОЮ заборгованістю. ІННОВАЦІЇ 2021» відбудеться 30 березня 2021 року, в м.Києві (Україна).

ФОРМАТ OFFLINE + ONLINE.

Конференція буде корисна: Керівникам підрозділів по роботі з проблемною заборгованістю, Директорам Юридичних Департаментів, Кредитних Департаментів, Керівникам служб безпеки, Керівники колекторських, страхових і юридичних компаній, кредитних бюро, а також ті, кому цікаві питання конференції.

ЩО ЦІКАВОГО ВАС ЧЕКАЄ НА КОНФЕРЕНЦІЇ В ЦЬОМУ РОЦІ:

ПРОГРАМА Конференції – 2021 складається з кілька актуальних тематичних блоків:

Сесія 1 – Стратегічна, в ході якої ми розглянемо останні законодавчі ініціативи та зміни в сфері управління проблемною заборгованістю.

Сесія 2 – Інноваційна. В рамках цього тематичного блоку ми дізнаємося про те, які є інновації і нові технології в сфері протидії кредитному шахрайству, поліпшення кредитного скорингу та управління стресовими активами.

Сесія 3 – Практична. На цій сесії традиційно будуть представлені практичні кейси від провідних банків в області стягнення проблемної заборгованості і підвищення ефективності служби Collection.

В рамках програми пройде панельна дискусія на тему «Як підвищити ЕФЕКТИВНІСТЬ СТЯГНЕННЯ В ПОТОЧНИХ РЕАЛІЯХ» та КРОС-ДIАЛОГ ОНЛАЙН  «МІЖНАРОДНИЙ ДОСВІД СТЯГНЕННЯ ЗАБОРГОВАНОСТІ»

Детальніше з програмою конференції можна ознайомитися за посиланням: http://www.business-format.com.ua

Коментарі
Додати коментар