До новин

ОТП Банк почав виплати вкладникам Українського професійного банку

07 серпня, 2015
Банкрутство фінустанов
ОТП Банк почав виплати вкладникам Українського професійного банку

АТ «ОТП Банк» уклав договір з ПАТ «Український професійний банк», згідно з яким, починаючи з 6 серпня 2015 року, ОТП Банк взяв на себе зобов'язання здійснювати повернення грошових коштів у рамках гарантованих Фондом гарантування вкладів фізичних осіб сум вкладів, залучених УПБ.

Про це інформаційному порталу Банкрутство & Ліквідація повідомили у прес-службі ОТП Банку.

Виплати проводяться за договорами, строк дії яких закінчився до 8 липня 2015 року включно, та за договорами банківського рахунку (поточні та карткові рахунки) вкладникам, які при укладанні договору банківського вкладу/рахунку з ПАТ «Український професійний банк» вказали місце реєстрації проживання за паспортом: Вінницька, Дніпропетровська, Житомирська, Запорізька, Кіровоградська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Харківська, Херсонська, Черкаська, Чернівецька або Чернігівська область.

Для отримання гарантованої суми відшкодування вкладникам необхідно по телефону звернутися до інформаційного центру ОТП Банку та погодити призначення зустрічі у відділенні. Телефонна реєстрація здійснюється цілодобово.

За даними НБУ, станом на 1 липня 2015 року ОТП Банк входить до групи найбільших банків України, посідаючи 14-те місце за розмірами активів серед 127 платоспроможних фінустанов.

Публічне акціонерне товариство «ОТП Банк» на українському ринку представлений з 1998 року. Його стовідсотковим власником є найбільший угорський банк OTP Bank Plc.

Як раніше повідомляв інформпортал Банкрутство & Ліквідація, суд відмовив «Юністілу» в апеляції на стягнення застави в рахунок заборгованості за кредитом ОТП Банку.

Коментарі
Додати коментар