До новин

Волинські АК підписали меморандум про співпрацю з облрадою

07 квітня, 2021
Події
Волинські АК підписали меморандум про співпрацю з облрадою

Рада арбітражних керуючих Волинської області підписала Меморандум про співпрацю з Волинською обласною радою та Львівським науково-дослідним інститутом судових експертиз.

Про це повідомляю інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація».

Валерій Григор’єв, як голова Ради арбітражних керуючих Волинської області підписав Меморандум з головою обласної ради Григорієм Недопадой та директором Львівського науково-дослідного інституту судових експертиз Оксаною Куманською-Нор.

Метою меморандуму сталі важливі питання майбутньої співпраці.

Зокрема:

  • Співпраця, обмін інформацією і досвідом;
  • Надання консультацій, роз’яснень з питань відновлення платоспроможності боржника - юридичної особи або визнання його банкрутом з метою запобігання банкрутству комунальних підприємств регіону, забезпечення умов реалізації процедур відновлення платоспроможності боржників або визнання їх банкрутами;
  • Сприяння захисту інтересів органів місцевого самоврядування при застосуванні процедур відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом;
  • Сприяння у виявленні ознак неплатоспроможності комунальнихпідприємств та ознак дій з приховування банкрутства, фіктивного банкрутства чи доведення до банкрутства;
  • Здійснення наукової діяльності у сфері банкрутства комунальних підприємств;
  • Сприяння розвитку та формування позитивного іміджу інституту арбітражного керуючого, інституту судового експерта та інституту місцевого самоврядування в Україні.

Підписуючи Меморандум про співпрацю сторони висловили свою готовність здійснювати співпрацю у визначених документом напрямках.

Ця подія стала черговим підтвердженням того, що професійна діяльність висококваліфікованихарбітражних керуючих вкрай потрібна та важлива для суспільства, бізнеса та влади.

Коментарі
Додати коментар