До новин

Суд на вимогу прокуратури наклав арешт на головний офіс збанкрутілого банку "Аркада"

13 квітня, 2021
Резонансні справи
Суд на вимогу прокуратури наклав арешт на головний офіс збанкрутілого банку "Аркада"

2 березня Голосіївський райсуд Києва задовольнив клопотання Київської міської прокуратури та в межах кримінального провадження наклав арешт на майнові права на нерухоме майно – головний офіс банку "Аркада".

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація» із посиланням на Фінбаланс.

Нерухомість розташована за адресою Київ, вул. Ольгинська, 3А, площа офісу - 14102,9 м2, площа земельної ділянки - 0,5283 га за цією ж адресою.

За версією правоохоронців, мажоритарний акціонер і екс-глава правління банку "Аркада" Костянтин Паливода разом з кількома іншими особами завдав фінустанові майнової шкоди (як управителю фондів фінансуванню будівництва "Патріотика" і "Еврика") на 50 млн грн через видачу кредиту для ТОВ "ФК "Юг Капітал". Як зазначається, відповідні кошти були перераховані за векселі ТОВ "Фінробінс" на ТОВ "Будметконструкцiї" та за векселі на рахунки ТОВ "Прима Торгпостач" і ТОВ "Інвест Системз".

Як зауважується, усі пред’явлені для платежу векселі є простроченими. Правоохоронці пов’язують ТОВ "Будметконструкцiї", ТОВ "Прима Торгпостач" і ТОВ "Інвест Системз" з К. Паливодою і банком "Аркада".

Згідно з судовими матеріалами, ліквідатор банку "Аркада" звертався із заявою про визнання його потерпілим у кримінальному провадженні і подавав клопотання про арешт згаданого нерухомого майна як основного активу банку "Аркада".

У вересні 2020 року К. Паливоді було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а в жовтні апеляційний суд змінив його на цілодобовий домашній арешт.

Коментарі
carlos john
16 квітня, 2021
Вам потрібна позика, ми пропонуємо позику з негайним онлайн-схваленням, * особиста позика * позика компанії, * автокредитування, * студентська позика * Бізнес-позика, і т.д. ..... ми даємо від 1000 до 60 000 000 доларів. у доларах або євро наша позика надається з відсотковою ставкою 3%, і ми можемо надати позику будь-якій точці світу .... якщо ви зацікавлені, зв'яжіться через whatsapp: +256756543536 або електронною поштою: christharmonyloanfund@gmail.com
Додати коментар