До новин

Приватбанк оскаржить припинення кредитного боргу заводу Коломойського

15 квітня, 2021
Резонансні справи
Приватбанк оскаржить припинення кредитного боргу заводу Коломойського

Північний апеляційний суд 14 квітня відхилив апеляційну скаргу Приватбанку і залишив у силі рішення суду попередньої інстанції, яким визнано припиненими зобов'язання АТ "Нікопольський завод феросплавів" Ігоря Коломойського по одному із кредитних договорів. Банк подає касацію.

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація» із посиланням на пресслужбу банку.

"Приватбанк подає касацію на постанову Північного апеляційного господарського суду, який 14 квітня відхилив апеляційну скаргу АТ КБ "Приватбанк" та залишив у силі рішення Господарського суду Києва по справі № 910/14224/20, яким визнано припиненими зобов'язання АТ "Нікопольський завод феросплавів" по одному із кредитних договорів.

На рішення у такій справі посилались відповідачі у Канцлерському Суді Штату Делавер під час розгляду позову Приватбанку до його колишніх власників Ігоря Коломойського та Геннадія Боголюбова про відшкодування шкоди у сотні мільйонів доларів, завданої Приватбанку у 2016 році", - йдеться у повідомленні.

У банку нагадали, що розгляд такої справи "по суті відбувався з нетиповою швидкістю" - підготовче провадження по справі було закрите 20.01.2021р, а розгляд справи по суті був призначений на п'ятницю 22.01.2021р. і завершений в той же день.

Нагадаємо, 22 січня 2021 року суд визнав припиненими всі зобов'язання підконтрольного Ігорю Коломойському Нікопольського заводу феросплавів, які стосуються кредитного договору на суму 14 млн дол. Цю кредитну лінію банк надав НЗФ 2 лютого 2009 року з терміном повернення кредиту до 1 лютого 2010 року. Вона згадується у позові Приватбанку до колишніх власників в США.

Коментарі
carlos john
16 квітня, 2021
Вам потрібна позика, ми пропонуємо позику з негайним онлайн-схваленням, * особиста позика * позика компанії, * автокредитування, * студентська позика * Бізнес-позика, і т.д. ..... ми даємо від 1000 до 60 000 000 доларів. у доларах або євро наша позика надається з відсотковою ставкою 3%, і ми можемо надати позику будь-якій точці світу .... якщо ви зацікавлені, зв'яжіться через whatsapp: +256756543536 або електронною поштою: christharmonyloanfund@gmail.com
Додати коментар