До новин

Верховний Суд підтвердив завершення ліквідації ПрАТ "Галичина" з групи "Континіум"

15 квітня, 2021
Банкрутство підприємств
Верховний Суд підтвердив завершення ліквідації ПрАТ "Галичина" з групи "Континіум"

2 березня Верховний Суд вирішив залишити без змін рішення судів попередніх інстанцій у справі №914/3734/15, якими було затверджено ліквідаційний баланс збанкрутілого ПрАТ "Галичина" та ліквідовано цю компанію (пов’язана "Континіумом").

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація» із посиланням на Фінбаланс.

Суди констатували, що з огляду на недостатність майна боржника, вимоги низки кредиторів (у т.ч. Укрексімбанку - на 1,24 млрд грн, а також низки структур, пов’язаних з групою "Континіум", зокрема, ТОВ "Золотий екватор" - 43,55 млн грн, ТОВ "ВОГ Рітейл" - 53,25 млн грн, ТОВ "Молочна компанія "Галичина" - на 119,95 млн грн, "Банку інвестицій та заощаджень" - 4,57 млн грн тощо), які не були погашені в ході ліквідаційної процедури, вважаються погашеними відповідно до ч. 7 ст. 64 Кодексу з процедур банкрутства.

Нагадаємо, ПрАТ "Галичина" було визнане банкрутом постановою Госпсуду Львівської області від 30.08.2018.

Раніше "Молочна компанія "Галичина" заявляла, що ліквідація ПрАТ "Галичина" не позначиться на виробництві продукції. "Починаючи з 2015 року і по даний час власником готової молочної продукції, торгової марки "Галичина" та унікальних рецептур є ТОВ "Молочна компанія "Галичина", яка продовжує та розширює свою діяльність на ринку молочної продукції", - зазначали в компанії в 2018 році.

ПрАТ "Галичина" (як і ПАТ "Ковельмолоко", яке теж визнане банкрутом) пов’язане з групою "Континіум" (її лідером був покійний Ігор Єремеєв; серед активів групи - в т.ч. мережа АЗС WOG і Банк інвестицій та заощаджень).

Коментарі
Додати коментар