До новин

У Львові у квітні визнали банкрутами дві фірми

17 травня, 2021
Банкрутство підприємств
У Львові у квітні визнали банкрутами дві фірми

Йдеться про ТОВ «ДП Рітейл», що спеціалізується на допоміжній діяльності у сфері транспорту, та ТОВ «Стоянівнасіння», основний вид діяльності якого гуртова торгівля зерном, необробленим тютюном, насінням і кормами для тварин.

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація» із посиланням на Galinfo.

Справи про банкрутство даних товариств госпсудом були відкриті за заявами Головного управління ДПС у Львівській області.

Згідно з матеріалами Єдиного державного реєстру судових рішень, постанову, за якою було визнано банкрутом ТОВ «ДП Рітейл», виніс суддя Господарського суду Львівської області Андрій Цікало – 20.04.2021 року.

З постанови, зокрема, вбачається, що визнані госпсудом вимоги ГУ ДПС у Львівській області до боржника складають 39 533 021,00 грн. Водночас у ТОВ «ДП Рітейл» будь-які активи для погашення кредиторської заборгованості відсутні.

ТОВ «Стоянівнасіння» було визнано банкрутом згідно з постановою від 16.04.2021 року, яку виніс суддя Господарського суду Львівської області Василь Артимович. У даному судовому рішенні зазначено, що боржник не в змозі погасити кредиторські вимоги у сумі 4 591 081,86 грн.

За даними реєстрів, ТОВ «Стоянівнасіння» (вул. Данила Галицького, буд. 1, м. Дрогобич, Львівська область) було зареєстровано 22.03.1996 року. Його керівником та кінцевий бенефіціарним власником зазначено Ковбу Віктора Івановича.

ТОВ «ДП Рітейл» (с. Підбірці, Пустомитівський район, Львівська область) зареєстровано 18.11.2016 року. Керівником, засновником та кінцевий бенефіціарним власником товариства зазначено Федчука Богдана Богдановича.

Коментарі
Додати коментар