До новин

У Харкові відбувся круглий стіл «Інститут приватних виконавців: актуальні проблеми практики»

16 червня, 2021
Події
У Харкові відбувся круглий стіл «Інститут приватних виконавців: актуальні проблеми практики»

У Харкові в Національному університеті імені Ярослава Мудрого відбувся круглий стіл «Інститут приватних виконавців: актуальні проблеми практики», організований Асоціацією приватних виконавців України і Проєктом ЄС Pravo-Justice.

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація» із посиланням на пост у Facebook Всеукраїнського об’єднання приватних виконавців.

Як повідомляється, серед інших у круглому столі взяли участь представники об’єднання приватний виконавець Анатолій Телявський і Володимир Попляк.

Колеги виокремили виступ приватного виконавця Людмили Лановенко, яка зосередила дискусію на проблемі отримання приватним виконавцем своєї винагороди після відкриття виконавчого провадження.

На думку Людмили, важливо забезпечити принцип неможливості вирішення проблеми заборгованості після відкриття виконавчого провадження без врахування винагороди приватного виконавця і всієї роботи, яку провів офіс виконавця. Відповідні правові норми мають бути закріплені у законодавстві і належним чином захищені судовою практикою. Об'єднання ФАКТ підтримує зазначені повідомлення.

Коментарі
Додати коментар