До новин

VI Міжнародний форум із захисту бізнесу відбудеться 10 вересня

29 липня, 2021
Події
VI Міжнародний форум із захисту бізнесу відбудеться 10 вересня

Основним загрозам для ведення бізнесу в 2021 році, шляхам запобігання цим загрозам та їх подолання буде присвячено організований газетою «Юридична практика» VI Міжнародний форум із захисту бізнесу, який відбудеться 10 вересня 2021 року в місті Києві.

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація».

Створення Бюро економічної безпеки, запровадження державних санкцій щодо компаній та окремих представників бізнесу, прийняття закону про створення правового режиму «Дія.City», запровадження автоматичного арешту рахунків, зміна повноважень АРМА, відкриття ринку землі — всі ці події відбулися в 2021 році та зазнають експертного аналізу учасників Форуму.

Програмою Форуму передбачено дискусії щодо покращення бізнес-ландшафту України, санкційної політики держави, її впливу на український бізнес та інвестиційну привабливість, кримінально-правових ризиків бізнесу, розвитку судової практики, а також презентацію успішних кейсів із захисту бізнесу.

До участі у Форумі запрошено народних депутатів України, суддів, представників профільних міністерств, правоохоронних та контролювальних органів, Ради бізнес-омбудсмена, адвокатів провідних юридичних фірм та юрисконсультів великих компаній реального сектору економіки.

  • Дата проведення: 10 вересня 2021 року
  • Час проведення: 10:00–18:30
  • Місце проведення: готель «Прем’єр Палац», вулиця Пушкінська, 29, Київ, Україна/онлайн
  • Організатор: газета «Юридична практика»

Програма та реєстрація будуть доступні найближчим часом за цим посиланням.

Коментарі
Додати коментар