До новин

У Дніпропетровській ОДА арбітражні керуючі трьох областей зустрілись з Мін'юстом: говорили про перевірки

27 вересня, 2021
Події
У Дніпропетровській ОДА арбітражні керуючі трьох областей зустрілись з Мін'юстом: говорили про перевірки

24 вересня в Дніпропетровській обласній державній адміністрації відбулося засідання арбітражних керуючих Дніпропетровщини, Запоріжжя та Кіровоградщини.

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація» із посиланням пости у Facebook колишнього голови НААКУ Миколи Лукашука і теперішнього в.о. голови СРО Олександра Бондарчука.

За їхніми словами, під час заходу експерти, партнери та АК говорили про взаємодію з Міністерством юстиції та іншими державними структурами щодо перевірок арбітражних керуючих.

Мета зустрічі – визначити ключові проблеми, які виникають у арбітражних керуючих під час проходження перевірок, визначити ключові проблеми та зауваження Контролюючого органу в ході перевірок, а також знайти рішення, які сприятимуть налагодженню ефективної співпраці.

"Безумовна подяка нашим партнерам та ідеологам:

  • Владиславу Філатову – директору Департаменту з питань банкрутства Міністерство юстиції України;
  • Dovydas Vitkauskas – керівнику проекту EU Project Pravo-Justice та нашому надійному й незмінному партнеру становлення Національної асоціації арбітражних керуючих України;
  • Івану Легостаєву – начальнику Південно-Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції м. Дніпро ;
  • шановним суддям: Сергію Віталійовичу Мартинюку (суді Господарський суд Дніпропетровської області), Ігорю Олександровичу Вечірко (судді Апеляційного Господарського суду);
  • Andrey Palkin – голові Рада арбітражних керуючих Дніпропетровської області,
  • а також всім запрошеним спеціалістам та тим арбітражним керуючим, які знайшли час та приділили увагу й готові попрацювати заради того, щоб ще частина (велика та важлива частина) процедур банкрутства стала більш зрозумілою, більш прозорою та більш ефективною.

Сподіваюся, що сьогодні, нам вдасться розставити крапки над «і» по найболючішим питанням", - написав Олександр Бондарчук.

Коментарі
Додати коментар