До новин

НААКУ уклала меморандум про співпрацю з групою нардепів

13 грудня, 2021
Події
НААКУ уклала меморандум про співпрацю з групою нардепів

Національна асоціація арбітражних керуючих підписала меморандум про співпрацю з міжфракційним депутатським об’єднанням «Люди».

Про це повідомляє інформаційний портал «Банкрутство & Ліквідація» із посиланням на пост СРО у Facebook.

Документ, під яким 9 грудня 2021 року поставили свої підписи голова НААКУ Александр Бондарчук та народний депутат, голова МДО «Люди» Тарас Тарасенко, передбачає налагодження співпраці в царині законодавчої підтримки й вдосконалення процедур банкрутства та неплатоспроможності як для бізнесу, так і для громадян.

Підписання відбулось фактично відразу після першого засідання Ради арбітражних керуючих України, тож під час підписання також були присутні члени РАКУ Оксана Гонта, Євгеній Лахненко, Наталія Тищенко та помічник народного депутата Євген Комар.

Голова НААКУ наголосив на тому, що для Асоціації є важливим відстоювання інтересів спільноти у парламенті, адже до об’єднання входить більше 20 депутатів. Тим більше, що зміни до профільного законодавства потребують специфічних знань та розуміння сутності економічних процесів в державі. Крім того, голова МДО – сам в минулому арбітражний керуючий – націлений на те, щоб результати спільної роботи з експертами конкурсного процесу якнайшвидше потрапляли до сесійної зали.

Водночас партнерство з НААКУ є вкрай потрібним і для самих законодавців. За словами Тарасенка, сфера захисту прав людини дуже часто потребує якісної експертної допомоги. І професійна правнича спільнота арбітражних керуючих допоможе разом напрацювати зміни до законодавства щодо подолання проблемної заборгованості, кредитних відносин, неплатоспроможності ФОП та фізичних осіб.

«Якісні юридичні механізми захисту прав громадян та бізнесу можливі тільки у тісній співпраці практиків та теоретиків. Впевнені, що наша співпраця буде продуктивною», - наголосили підписанти меморандуму.

Коментарі
Додати коментар